Adca appendages heeft een onderscheidend programma.

Drie sterke punten hebben wij samengevoegd:

  • Een ruim assortiment
  • Met uitmuntende kwaliteit
  • En een zeer concurrerende prijsstelling

 

Jarenlange ervaring met appendages

Scharff Techniek BV heeft een jarenlange ervaring op het gebied van toepassingen van stoom en thermische olie, en in het verlengde daarvan ook met de gangbare appendages van het merk Adca. In de markt van appendages voor deze toepassingen is volop ruimte voor een merk als Adca. Scharff Techniek BV is terecht trots dat zij de  vertegenwoordiging van Adca appendages mag voeren in Nederland.
Van handafsluiters, terugslagkleppen, condenspotten, stoomdrogers, tot reduceertoestellen; de meeste van deze artikelen hebben wij op voorraad.

 

Klant specifieke Adca appendages

Pneumatische regelafsluiters, elektrische regelafsluiters en warmtewisselaars (tube-shell) worden volgens uitgekiende specificaties gefabriceerd. Bestellingen die gereed zijn, worden wekelijks verscheept vanuit Portugal met een Nederlandse transporteur. De levering vanuit Nederland is eveneens wekelijks.

Een greep uit het overige programma van Adca:  stoomwatermixers, stoominjectors, manometers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Europese producten, CE en PED gecertificeerd, voor al uw toepassingen voor stoom, gassen en overige media, bijvoorbeeld thermische olie.

 

Schone stoom

Ook voor schone stoom bent u bij Adca en Scharff Techniek aan het juiste adres. Onder de noemer Adca Pureis hebben wij een scala aan sanitaire appendages opgenomen, specifiek voor voedingsindustrie, laboratoria en farmaceutische industrie. Scharff Techniek adviseert dan ook Adca appendages aan voor stoom, gassen en vloeistoffen.

 

Klanten appendages

UCO Kampen B.V. (voorheen Vierhouten Vet B.V.) is gevestigd in Kampen en is eind jaren ’60 opgericht in Ermelo. Voornaamste activiteit van het bedrijf is het omsmelten van en de handel in frituurolie en dierlijke vetten.

Het Kennemer Gasthuis is het grootste algemene ziekenhuis in de regio Kennemerland en het heeft een lange en rijke historie. Het is al ruim 400 jaar gevestigd in Haarlem. Binnen ziekenhuizen is stoom nodig voor onder andere de sterilisatie-installaties en de wasmachines.

GIMRET is een internationaal bedrijf dat technische installaties en klantspecifieke machines levert aan diverse industriële disciplines, zoals de metaal-, voedingsmiddelen-, automobiel-, papier- en elektronica-industrie. Ook zorgt het Limburgse bedrijf voor het onderhoud aan de installaties.

Podt Stoomtechniek is een kleine onderneming gevestigd in Hellendoorn. Het bedrijf levert stoomketels aan bedrijven, hoofdzakelijk eindgebruikers en doet onder andere ook keuringen en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.